top of page

Healing

'genezing' of 'heel worden'

Wat is healing?
‘Healing’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Healing is er in vele vormen (o.a. reiki, magnetiseren, etc.) en kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Het zorgt voor herstel van de balans in jezelf.

Je lichaam is een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen energiefrequentie. In het algemeen is ons energiesysteem in balans, maar door ziekte, allerlei prikkels of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan. Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren,  zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. 

Bij een healing communiceer ik met je energiesysteem dat je op dit moment nodig hebt of wat je los wilt laten. Op deze manier geef ik ondersteuning aan je natuurlijke proces om je te helpen blokkades af te breken, oud zeer los te laten en nieuwe energie te laten stromen. Het vormt de basis voor verandering en creëert de bereidheid tot verandering. De heling is gericht om je (weer) in verbinding te brengen met je eigen kracht en jouw unieke manier van zijn.
Vertrouwen, vergeving, rust en genegenheid zijn ingrediënten die nodig zijn om het natuurlijke vermogen tot heelwording te bevorderen.

Reaching Out aan de Zon

Een healing:

  • herstelt de balans en helpt de energie weer te laten stromen,

  • helpt ook om je oude patronen en oude emoties los te laten, waardoor er meer ruimte ontstaat voor jouw eigen manier van zijn,

  • helpt je verder in contact te komen met je bezieling, je vertrouwen en eigen genegenheid.

Tarief

duur ca. 20 minuten € 35,00

bottom of page