Jin shin do

Shiatsu Release Therapie (SRT)

Jin shin jyutsu wordt ook wel Shiatsu Release Therapie (SRT) genoemd. Het is een zachte vorm van acupressuur. Door lichte aanraking op acupunctuurpunten worden de energiebanen, die door het menselijk lichaam stromen, beïnvloed waardoor (spier) spanning wordt losgelaten. Blokkades in het lichaam, die het vrij stromen van energie en emoties belemmeren, worden verwijderd. 

De werking van jin shin do is intens en werkt op dieper gelegen lagen in het lichaam door. 
Door een serie van behandelingen kan deze therapie ook chronische spanningen beïnvloeden die je in je jeugd opgebouwd hebt. 
Je verleden heeft je gebracht op het punt hoe je nu in het leven staat. De release ruimt in je lichaam oude blokkades (gevoelens) op. Het effect is dat je beter in contact met jezelf en met de buitenwereld komt. Je gaat meer innerlijke rust ervaren. Jin shin do wordt door de Chinezen ook wel als psychologie zonder praten gezien.

IMG_7295.JPG

Jin shin do wordt onder andere ingezet bij:

  • slapeloosheid en vermoeidheid,

  • depressie,

  • innerlijke onrust,

  • menstruatiepijn en overgangsklachten,

  • spijsverteringsstoornissen,

  • stress, 

  • psychische klachten.

consult 60 minuten € 70,00

Tarieven

In de regel kunt u gemaakte afspraken tot 24 uur vóór aanvang afzeggen. Zegt u een afspraak binnen 24 uur op, dan ben ik genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. 

 

Ik sta ingeschreven als shiatsutherapeute bij de Beroepsvereniging Natuurgeneeskundig Werkende Professionals (N.W.P).

Met de meeste zorgverzekeraars zijn contracten afgesloten door de beroepsvereniging NWP. Om te weten of je verzekering shiatsutherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Shiatsutherapie valt onder alternatieve geneeskunde.

 

Yoga lessen en Reading en Healing worden niet vergoed door de zorgverzekering.