top of page

Reading

Een heldere kijk

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven? Of dat je niet weet welke richting je in wilt gaan? Of gewoon niet weet welke stap je moet zetten, of wat je anders moet doen om verder te kunnen? 


Soms loop je met levensvragen rond, zoals bijvoorbeeld over je werk, je relatie, je familie, je geld of je gezondheid.

Een paar voorbeelden zijn:
Ik ben altijd aan het piekeren, hoe krijg ik mijn hoofd stil?


Ik wil ander werk, maar welk soort werk zoek ik?


Ik voel me erg verantwoordelijk en wil dat gevoel loslaten, maar hoe?


Ik heb veel negatieve gedachtes en heb een depressief gevoel, hoe krijg ik weer zin in het leven?


Ik ben angstig, hoe komt dat en hoe kan ik van mijn angsten afkomen?

Het zijn allemaal vragen die de richting van je leven bepalen. Soms heb je het gevoel dat je keuze bepalend is voor het verdere verloop van je leven. Dat maakt het spannend om een koers uit te zetten. Zo komt er van alles tussen om je richting te bepalen, waardoor je vast loopt met deze vragen. Soms heb je daarnaast ook nog klachten, zoals vermoeidheid, spanning of een ontevreden gevoel en ben je niet gelukkig.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Heb je andere levensvragen? Of ben je nieuwsgierig naar waar je op dit moment mee bezig bent en waar je naar toe groeit, vraag dan een reading aan.

Almond Tree Flowers

Wat is een reading?

Je lichaam bestaat uit energie. Dat is de meest tastbare vorm van energie. Daaromheen heb je een energieveld (aura) en je hebt onder andere een chakra systeem en meridiaanstelsel in je lichaam zitten. Dit zijn niet tastbare vormen van energie. Met die energie wordt  gecommuniceerd. Het is jouw heldere weten waarmee gecommuniceerd wordt en wat je wilt laten zien aan jezelf. Ik maak contact met jouw onderbewustzijn. Ergens weet je het wel maar je kunt er niet helemaal bij. Het onderbewustzijn is jouw wezensenergie.

BEWUSTZIJN
Door op een heldere, neutrale en respectvolle manier te communiceren met jouw “wezen”, kan ik waarnemen en verwoorden wat belangrijk is in je leven, in welk proces je nu zit en welke blokkades, emoties en belemmerende overtuigingen je op dit moment ervaart. Met proces bedoel ik: welke thema’s ben je aan het uitwerken en welke (oude) patronen en emoties weerhouden je om stappen te kunnen zetten.
Door  nieuwe inzichten die je opdoet,  kun je jezelf bijstellen en veranderen.  Vaak wordt aansluitend een healing gegeven om het proces te ondersteunen en af te ronden.
Je bewustzijn over wie je bent en hoe jij je eigen leven leidt, groeit. Zo ontstaat steeds meer ruimte om vol in het leven te staan. Dit bewust-zijn creëert helderheid en rust. 
Deze inzichten helpen je bij het maken van je eigen keuzes en het zetten van nieuwe stappen.

 

CONTACT 
Het belangrijkste is dat je gezien wordt op wezensniveau. Je krijgt van mij een 'groot hallo' naar wie jij bent en hoe jij het leven "aan het leven" bent. 
Hierin gezien worden is op zich al helend. Respect en integriteit staan hierbij voorop. 
Een reading (of healing) heeft daarom vaak een diepe werking. Ook onbewust kan veel in gang worden gezet. De effecten kunnen nog lang merkbaar zijn.

Tarief

Algemene reading € 75,00

Thema-reading € 90,00

bottom of page